Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-29@19:56:01 GMT

جزييات دريافت الحاقيه بيمه بدنه خودرو

تاریخ انتشار: ۲۵ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۶۹۳۴۱۲

جزييات دريافت الحاقيه بيمه بدنه خودرو

خبرگزاري آريا - شرکت هاي بيمه در روزهاي اخير پيامکي براي دارندگان بيمه نامه بدنه خودرو ارسال کرده و از آنها خواسته اند تا نسبت به صدور الحاقيه بيمه نامه خود با توجه به افزايش قيمت خودرو و بالا اقدام کنند.
به گزارش خبرگزاري آريا، بيمه مرکزي روز 16تيرماه با صدور اطلاعيه اي به دارندگان بيمه نامه بدنه خودرو پيشنهاد داد تا با توجه به افزايش قيمت خودرو سرمايه مورد بيمه خود را افزايش دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

براساس ماده 10قانون بيمه در صورتي که مالي به کمتر از قيمت واقعي خود بيمه شده باشد، بيمه گر در زمان بروز خسارت متناسب با مبلغ بيمه نامه مسئول پرداخت خسارت خواهد بود.
براين اساس تمامي شرکت هاي بيمه از شبکه فروش خود خواسته اند تا در صورتي که افزايش قيمت خودرو تا حدود 50درصد باشد، با رضايت تلفني نسبت به صدور الحاقيه اقدام کنند و در صورتي که افزايش قيمت ها بيش از 50درصد باشد، بعد از بازديد حضوري و براساس الزامات بيمه گري، الحاقيه بيمه بدنه را صادر کنند.
اگر مشتري بيمه نامه بدنه خود را از شعبات بيمه اي خريداري کرده باشد مي تواند با مراجعه به شعبه همان شرکت بيمه نسبت به صدور الحاقيه اقدام کند، اما اگر بيمه نامه بدنه خود را از يکي از نمايندگي هاي خريداري کرده باشد، يا بايد به همان نمايندگي يا به يکي از شعب همان شرکت بيمه مراجعه کند.
احمد صفرزاده؛ معاون فني بيمه البرز در اين رابطه به ايبِنا گفت: با توجه به نوسانات نرخ ارز، قيمت خودروهاي خارجي و وارداتي در ماه هاي گذشته بين 50تا 100درصد افزايش يافته و به همين دليل بيمه مرکزي و شرکت هاي بيمه از خريداران بيمه نامه بدنه خودرو خواسته اند تا سرمايه بيمه نامه خود را به حد واقعي خود برسانند.
وي اظهار داشت: به طور معمول نوسان قيمت خودرو بين 5تا 10درصد باشد، در بيمه نامه ها پيش بيني مي شود اما نوسان اخير قيمت خودرو بعضا تا 100درصد بوده است؛ اگر ماده 10به درستي اعمال نشود شرکت هاي بيمه، مبناي محاسبات اکچوئري شرکت هاي بيمه دچار مشکل مي شود.
ماده 10در زمان بروز خسارت بسيار اهميت خواهد يافت. فرض کنيد شخصي خودروي خود را که 100ميليون ريال ارزش دارد، به مبلغ 50ميليون ريال بيمه مي کند و خسارتي به مبلغ 10ميليون ريال رخ مي دهد. با اين حال در زمان وقوع خسارت شرکت بيمه تنها نيمي از خسارت واقع شده را پرداخت مي کند زيرا خودرو به نيمي از قيمت واقعي خود بيمه شده است.
به گزارش ايبِنا، براي توضيح اين مثال فرمولي وجود دارد که شرکت هاي بيمه براي تمامي اموالي که بيمه مي شوند، از آن تبعيت مي کنند.
خسارت پرداختي = مبلغ خسارت واقع شده ضربدر سرمايه بيمه شده تقسيم بر سرمايه واقعي
درباره خودروي فرض شده بالا نيز با استفاده از اين فرمول رقم خسارت پرداختي بيمه تعيين مي شود:
5ميليون ريال = (100ميليون سرمايه واقعي / 50ميليون سرمايه بيمه شده) * 10ميليون ريال خسارت
-->

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۹۳۴۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخصیص ۳.۱ میلیارد دلار برای مونتاژ/ برای واردات خودرو ارز نداریم؟

به گزارش خبرگزاری مهر، گمرک ایران در گزارشی آمار عملکرد ۱۰۰ وارد کننده برتر کشور طی سال ۱۴۰۲ را با جزئیات تهیه کرد.

طبق این فهرست، شرکت‌های بازرگانی دولتی ایران، آوا تجارت صبا، پشتیبانی امور دام و ماهیدشت کرمانشاه، خودروسازی مدیران، وزارت دفاع، پاک دیده، کرمان موتور، کوروش موتور، اکسون، غذایی کوروش، ذوب آهن، بهمن موتور، صبا پیشرو، طبیعت، ایران خودرو دیزل، داریا همراه پایتخت، فولاد مبارکه، کروز، سایپا و آرین موتور در صدر واردکنندگان قرار دارند.

نکته قابل توجه حضور پررنگ شرکت‌های مونتاژکار خودرویی در این فهرست است؛ بر این اساس شرکت صنایع خودروسازی مدیران در سال گذشته بالغ بر یک میلیارد دلار ارز دریافت کرده که نسبت به سال ۱۴۰۱ افزایش ۸۹ درصدی را نشان می‌دهد.

همچنین شرکت کرمان موتور ۷۴۷ میلیون و ۹۱۲ هزار دلار ارز دریافت کرده که نسبت به سال ۱۴۰۱ بیانگر رشد ۷۵ درصدی است. شرکت کوروش موتور آریا ۶۳۴ میلیون و ۴۸۱ هزار دلار ارز گرفته که افزایش ۵۷ درصدی را نشان می‌دهد.

شرکت بهمن موتور ۳۹۳ میلیون و ۷۹۵ هزار دلار ارز دریافت کرده که در قیاس با سال ۱۴۰۱ بیانگر افزایش ۳۷ درصدی است. مجتمع صنعتی آرین پارس موتور ۲۷۵ میلیون و ۴۴۴ هزار دلار ارز دریافت کرده که نسبت به سال ۱۴۰۱ رشد ۷۸ درصدی را نشان می‌دهد.

صنایع اتومبیل سازی فردا نیز ۱۱۱ میلیون و ۴۷۹ هزار دلار ارز دریافت کرده که در قیاس با سال ۱۴۰۱ افزایش ۸ درصدی را نشان می‌دهد.

به این ترتیب در مجموع بالغ بر ۳ میلیارد و ۱۶۳ میلیون دلار ارز به شرکت‌های مونتاژکار ارز تخصیص داده شده است.

این وضعیت تخصیص ارز به مونتاژکاران در حالیست که برای واردات خودرو در مجموع یک میلیارد دلار ارز در نظر گرفته شده بود که برای پرداخت همین مقدار هم به قدری سنگ اندازی صورت گرفت که در انتهای سال ۱۴۰۲ تنها ۱۱ هزار خودروی خارجی وارد کشور و از این تعداد ۸ هزار دستگاه به مشتریان تحویل شد.

برای مشاهده فهرست ۱۰۰ واردکننده برتر سال ۱۴۰۲ اینجا را کلیک کنید.

کد خبر 6089959 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • درخواست مهم وزیر اقتصاد از وزیر راه و شهرسازی/ خودرو‌هایی که سهمیه بنزین آن‌ها قطع خواهد شد؛ کدامند؟
  • سهمیه سوخت خودر‌وهای بدون بیمه قطع می شود(+ عکس نامه)
  • سهمیه سوخت این خودرو‌ها قطع می شود
  • انعقاد تفاهم‌نامه تأمین ناوگان اتوبوسرانی مشهد
  • محصولات خودروسازان شهر بم زیر آب رفت!
  • جزییات تصادف زنجیره‌ای ۶ خودرو در بزرگراه ستاری تهران
  • آغاز تخفیفات بهاره بیمه نوین
  • فرصتی طلایی برای درخشش در جشنواره فروش بیمه میهن
  • رنگ بدنه خودرو با روش غوطه وری در استخر (فیلم)
  • تخصیص ۳.۱ میلیارد دلار برای مونتاژ/ برای واردات خودرو ارز نداریم؟