Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - عضو هیات مدیره بیمه تجارت‌نو قیمت خودرو را تنها عامل موثر در تعیین ارزش بیمه‌نامه بدنه خودرو ندانست و خواستار اتخاذ سیاست‌های یکپارچه برای انضباط بخشیدن در زمینه صدور الحاقیه برای این بیمه‌نامه شد.
به گزارش خبرگزاری آریا، مهدی سامری درباره اینکه آیا لازم است شرکت‌های بیمه با توجه به ثبات نسبی نرخ ارز در ماه‌های گذشته از بیمه‌گذاران خود درخواست کنند تا براساس ماده 10نسبت به دریافت الحاقیه به ویژه برای بیمه بدنه خودرو اقدام کنند؟ گفت: ماده 10قانون بیمه درباره کسر ارزش موضوع بیمه در زمان پرداخت خسارت صراحت دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

درباره بیمه بدنه خودرو نیز نباید نگاه تک بعدی و تنها به ارزش خودرو داشت.
ماده 10قانون بیمه می‌گوید در صورتی که مالی کمتر از قیمت واقعی بیمه شده باشد، بیمه‌گر فقط به تناسب مبلغ بیمه‌شده نسبت به قیمت واقعی مال، مسئول و متعهد به پرداخت خسارت خواهد بود.
وی ادامه داد: در ماه‌های گذشته و با وجود ثبات نرخ خودرو و ارز، میزان دستمزد و قطعات یدکی افزایش یافته است. در سال‌های گذشته دستمزد و قطعات متناسب با قیمت خودرو رشد نکرده بود و در زمان بیمه بدنه خودرو، شرکت‌ها و بیمه‌گذاران باید تمامی گزینه‌ها و مولفه‌ها در این زمینه را مورد بررسی قرار دهند.
عضو هیات مدیره بیمه تجارت‌نو خاطرنشان کرد: تنها در یک تا دو درصد حوادث و تصادفات، شرکت‌های بیمه ناچار به جایگزینی خودرو هستند و در سایر موارد خودرو تعمیرشدنی است.
عضو کمیسیون تخصصی شورای عالی بیمه خواستار در نظر گرفتن شرایط خاص اقتصادی کشور در دو سال اخیر شد و افزود: بیمه‌گذاران باید شرایط اثرگذار در دریافت خسارت کافی را در نظر گرفته و تنها قیمت خودرو را ملاک قیمت بیمه‌نامه ندانند، بلکه مولفه‌های اثرگذار دیگری هم در این زمینه وجود دارد.
سامری توضیح داد که بیش از 90درصد از خسارت‌ها براساس ارزش قطعات خودرو تعیین می‌شود و همچنین شرکت‌های بیمه نیز برای جبران خسارت‌ها باید انتفاع داشته باشند زیرا در غیر اینصورت، ارزیابی خسارت‌ها به شکل سلیقه‌ای درخواهد آمد.
وی خواستار اجرای سیاست‌های یکپارچه برای انضباط بخشیدن به شرکت‌ها شد و گفت: مدیران عامل شرکت‌های بیمه می‌توانند در سندیکای بیمه‌گران با توجه به میانگین ارزیابی خسارت‌ها به ویژه در ماه‌های شهریور و مهرماه جاری که بازار ارز و شرایط اقتصادی کشور به ثبات نسبی رسیده درباره این موضوع تصمیم‌گیری کنند.
عضو هیات مدیره بیمه تجارت‌نو در گفتگو با ایبِنا تصریح کرد: در ماه‌های اردیبهشت و خرداد امسال نیز شاهد جهش نرخ ارز بودیم و دستکم نیاز به دو ماه زمان داریم تا این موضوع اثر خود را در بازار نشان دهد ولی در ماه‌های جاری بازار به نقطه تعادل خواهد رسید.
-->

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۵۲۴۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌های مواصلاتی قربانی سیلاب‌های اخیر در خراسان جنوبی/ خسارت‌ها برآورد می‌شود

عباس‌زاده معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی در برنامه پرسمان صدا و سیمای استان گفت: سال زراعی از مهر هر سال تا پایان شهریور سال آینده است که از ابتدای سال زراعی جاری، متوسط بارش استان ۱۰۱.۵ میلی متر بوده است.

او افزود: متوسط بارش‌ها در مدت مشابه پارسال ۹۴.۷ میلی متر بوده که امسال تا این لحظه حدود ۱۰ درصد افزایش بارندگی نسبت به کوتاه مدت داشته ایم، اما هنوز به نسبت بارش‌ها در بلند مدت ۱۴ درصد کاهش بارندگی داریم و باید به ۱۱۷.۶ میلی متر برسیم.

عباس زاده بیان کرد: بیشترین بارش‌ها مربوط به حاجی آباد زیرکوه با ۶۷.۲ میلی متر بود که پیش بینی‌های هواشناسی و دو مرحله هشدار سطح نارنجی مبنی بر بارش شدید و سیلاب از قبل اطلاع رسانی شده بود.

بیشتر بخوانید

خسارت سیل به بخش‌های مختلف در خراسان جنوبی

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی ادامه داد: در تمام شهرستان‌ها آماده باش اعلام شده و امکانات بسیج شده بود که در سیلاب‌های اخیر بیشترین و اولین خسارت به راه‌های مواصلاتی استان وارد شد و برخی از پل‌ها را آب برد و یا مسیر‌های تردد مسدود شد.

او عنوان کرد: هم اکنون همه راه‌ها باز شده، اما باید به مسئله ایمنی راه‌ها توجه کنیم، زیرا ترمیم راه زمانبر است که همکاری خوبی بین دستگاه‌ها در این مورد انجام شده و جدای از آن خسارت‌های جدی و سنگینی به واحد‌های مسکونی و محل نگهداری دام‌ها وارد شده که بنیاد مسکن در حال ارزیابی و جمع آوری خسارت‌های وارده است.

عباس زاده تصریح کرد: ارزیابی تمام شهرستان‌های آسیب دیده از سیل در حال انجام است و جبران خسارت‌ها بخشی از طریق جبران خسارت و بخشی اعطای وام انجام می‌شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی اظهار کرد: البته توصیه ما این است که افراد واحد‌های کارگاهی، کشاورزی، مسکونی و تولیدی خود را بیمه کنند تا در زمان حادثه برای جبران خسارت‌ها راحت‌تر باشند، زیرا به طور مثال در سیلاب اخیر یک اداره بیمه نزدیک به ۲هزار  بیمه گذار در شهر حاجی آباد داشت که در همان روز‌های سیلاب برآورد خسارت کردند و قرار شد که امروز یعنی شنبه، مبلغ خسارت به حساب افرادی که بیمه بودند واریز شود.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • سود مشارکت خودروسازان و دانش‌بنیان‌ها در تولید قطعات خودرویی
  • محصولات خودروسازان شهر بم زیر آب رفت!
  • آغاز تخفیفات بهاره بیمه نوین
  • فرصتی طلایی برای درخشش در جشنواره فروش بیمه میهن
  • رنگ بدنه خودرو با روش غوطه وری در استخر (فیلم)
  • یکپارچه سازی هوش مصنوعی اوپن ای آی و گوگل در آیفون‌های جدید
  • کلاهبرداری از مردم با ادعای صدور کارت هوشمند بیمه سلامت
  • راه‌های مواصلاتی قربانی سیلاب‌های اخیر در خراسان جنوبی/ خسارت‌ها برآورد می‌شود
  • خسارت خشکسالی به ۱۴۰ هزار هکتار محصول گندم بوشهر
  • قیمت کارخانه‌ای خودرو ۸۰ درصد زیر نرخ بازار است