Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز

سرهنگ محمدی رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان اصفهان گفت: در قانون جدید بیمه واژه ای تحت عنوان خودروهای نامتعارف بکار برده شده است، دانستن اینکه چه خودرویی نامتعارف است و در تصادفات چه فرآیند برای آن متصور است برای پیشگیری از ضرر و زیان مالکین بسیار مهم است .

وی افزود: به استناد تبصره های ۳ و ۴ و ۵ ماده ۸ قانون بیمه مصوب سال۱۳۹۵ همه خسارت وارده به خودروها بر عهده راننده مقصر نیست و ملاک و مبنای محاسبه خسارت، قیمت خودرو خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان اصفهان ادامه داد: این مبلغ بر اساس نرخ دیه و به صورت سالانه محاسبه می شود و در سال جاری اگر قیمت خودرویی بیش از ۳۲۰ میلیون تومان باشد ، خودروی نامتعارف محسوب می گردد.

سرهنگ محمدی تاکید کرد:  به عبارت دیگر هرچقدر فاصله قیمت خودروی آنان از قیمت تعیین شده برای خودروی نامتعارف بیشتر باشد میزان زیان آنان در تصادفاتی که غیر مقصر هستند به مرتب بیشتر خواهد بود.

وی تصریح کرد:  مالکین این قبیل خودروها  آگاهی داشته باشند، در صورت وقوع تصادف، می توانند مازاد خسارت وارده به خودرو را از محل بیمه بدنه جبران کنند.

او افزود: با توجه به فرمول جدید خسارت خودروهای نامتعارف ، در صورت تصادف یک خودرو نامتعارف (با قیمت زیاد) شرکت‌های بیمه خسارتی در حد یک خودرو متعارف و معمولی را پرداخت می‌نماید.  مالک خودرو نامتعارف نیز یا ناچار است تا هزینه تکمیلی برای تعمیر خودرو خود را از طریق بیمه بدنه خودرو خود پرداخت نماید و یا ناچار به پرداخت هزینه شخصی خواهد بود.

وی اظهار کرد: بنابراین اگر مالک خودروی گران‌قیمت یا نامتعارف (بیشتر از پنجاه درصد دیه در ماههای حرام یا ۳۲۰ میلیون تومان در سال ۱۴۰۰) هستید بیش از مالکان خودروهای ارزان قیمت یا متعارف باید نسبت به خرید بیمه بدنه متناسب با قیمت واقعی خودرو خود بیندیشید. چون همچنان بخشی از خسارت‌ها حتی با داشتن مقصر حادثه به عهده مالک خودروی نامتعارف خواهد بود.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان اصفهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۱۲۰۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت خشکسالی به ۱۴۰ هزار هکتار محصول گندم بوشهر

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی استان بوشهر کاهش بارش باران، تداوم خشکسالی و بررسی‌های نهایی کارگزاران صندوق بیمه، خسارت ۱۰۰ درصدی به اراضی ۱۴۰ هزار هکتاری محصول اراضی گندم دیم استان را گزارش کرد. - اخبار استانها -

کبری توکلی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بوشهربا بیان اینکه این استان در تولید محصولات از جایگاه مهمی برخوردار است، اظهار داشت: استان بوشهر قطب تولید برخی از محصولات از جمله گوجه‌فرنگی خارج از فصل، خرما و برخی دیگر از محصولات است و تولید گندم در این استان از جایگاه مهمی برخوردار است.

وی اهمیت بارندگی مؤثر در تولید محصول زراعی استان را مهم دانست و بیان کرد: یکی از مؤثرترین فاکتور در میزان عملکرد گندم با توجه به شرایط آب و خاک استان پراکنش بارندگی موثر و اثربخشی آن در تولید است.

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی استان بوشهر با بیان اینکه در سال زراعی جاری افزون بر 140 هزار هکتار اراضی استان تحت پوشش گندم دیم قرار گرفت، تصریح کرد: کاهش بارش باران، تداوم خشکسالی و بررسی نهایی کارگزاران صندوق بیمه‌ای استان خسارت 100 درصدی به اراضی 140 هزار هکتاری محصول اراضی گندم دیم استان بوشهر را گزارش کردند.

توکلی، اراضی تحت پوشش گندم آبی استان بوشهر را مورد اشاره قرار داد و خاطرنشان کرد: از 18 هزار هکتار گندم آبی استان بوشهر محصول گندم حدود 4 هزار هکتار این اراضی به سبب کاهش باران و تداوم خشکسالی خسارت دیده است.

وی با بیان اینکه اراضی گندم استان بوشهر پوشش بیمه محصولات کشاورزی قرار دارد گفت: پرداخت غرامت خسارت به تولیدکنندگان گندم استان بوشهر در دستور کار قرار گرفته است و بر اساس مناطق کشت شده و ظرفیت تولید و نوع طرح بیمه‌ای، پرداخت می‌شود.

انتهای پیام/190

دیگر خبرها

  • گلایه متقاضیان آزمون آموزگاری از نحوه محاسبه نمرات بومی
  • توقیف محموله مرغ زنده در تالش
  • برخورد قاطع پلیس با خودروهای پلاک مخدوش در آذربایجان غربی
  • ارتقای فرهنگ و سواد سلامت از اولویت‌های حوزه بهداشت است
  • پیشتازی ایران در تشخیص مالاریا / مورد بومی ابتلا در کشور گزارش نشده است
  • هزینه های دندانپزشکی گران نیست؛ درآمد مردم کم است
  •  نشست مشترک مسئولان قضایی گلستان با جامعه کارگری و کارفرمایی استان برگزار شد
  • نشست مسئولان قضایی گلستان با جامعه کارگری و کارفرمایی استان
  • خسارت خشکسالی به ۱۴۰ هزار هکتار محصول گندم بوشهر
  • دو فوتی در واژگونی خودروی حامل سوخت قاچاق در بندرخمیر