Web Analytics Made Easy - Statcounter

افزایش قیمت خودروها و آمار رو به رشد تصادفات جاده‌ای، رانندگان را گرفتار دردسرهای زیادی کرده است. زیرا هر تصادف کوچکی می‌تواند، خسارات و هزینه‌های زیادی به همراه داشته باشد. حتی اگر راننده محتاط و قانون‌مداری باشید، نمی‌توانید از وقوع حوادث پیشگیری کنید اما می‌توانید خسارت‌های ناشی از آن را به حداقل برسانید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به همین دلیل است که در چند سال اخیر، تمایل افراد به خرید بیمه اختیاری بدنه خودرو بیشتر شده است. در سال ۹۶ سهم بیمه بدنه اتومبیل از بازار خودروی کشور فقط ۱۶ درصد بود، اما اکنون این سهم افزایش یافته و طبق آمارهای غیررسمی حدود ۷۰ درصد خودروها بیمه بدنه دارند. حالا برای رانندگان این سوال پیش می‌آید که بهترین بیمه بدنه خودرو از نظر کاربران چیست و کدام شرکت خدمات بهتری ارائه می‌کند؟ برای رسیدن به پاسخ این پرسش، تا انتهای مقاله همراه ما باشید.

بیمه بدنه چیست؟ آیا بیمه بدنه خوب است؟

بیمه بدنه خودرو اختیاری بوده و مکمل بیمه شخص ثالث محسوب می‌شود؛ شخص بیمه‌گذار (راننده) می‌تواند با پرداخت مبلغ مشخصی به عنوان حق بیمه، اتومبیل خود را از حوادث و خطراتی که ممکن است برای آن پیش بیاید بیمه کند. خطرات تحت پوشش بیمه بدنه به دو دسته اصلی و فرعی تقسیم می‌شوند.

سرقت، واژگونی، آتش‌سوزی، اصابت رعد و برق و برخورد خودرو با یک جسم ثابت یا متحرک برخی از پوشش‌های اصلی بیمه بدنه هستند. پوشش‌های اصلی در بین تمامی شرکت‌های بیمه مشترک بوده و قابل حذف یا تغییر نیستند.

بیمه‌گذار می‌تواند در صورت نیاز با پرداخت حق بیمه اضافی، پوشش‌های دیگری را هم به بیمه‌نامه خود بیافزاید. بلایای طبیعی، نوسانات قیمت بازار، اسیدپاشی، شکستن شیشه و هزینه ایاب و ذهاب برخی از پوشش‌های اضافی و فرعی هستند. البته تمامی پوشش‌های اضافی و فرعی، توسط شرکت‌های بیمه ارائه نشده و این موضوع بستگی به خدمات بیمه شرکت دارد. همین موضوع باعث شده تا برای رانندگان سوال شود بهترین بیمه بدنه خودرو از نظر کاربران چه بوده و آن‌ها چه تجربه‌ای در مورد استفاده از خدمات خودرو دارند.

عوامل موثر و تعیین کننده قیمت بیمه بدنه خودرو

قیمت بیمه بدنه، ارتباط مستقیمی با قیمت خودرو دارد؛ پس با توجه به افزایش روزافزون قیمت خودرو طبیعی است که ارزش بیمه بدنه نیز بالا رفته و رانندگان به دنبال ارزان‌ترین شرکت بیمه باشند. عواملی که می‌توانند باعث تغییر قیمت بیمه بدنه در بین شرکت‌های مختلف بیمه شوند عبارتند از:

نوع و مدل خودرو سال ساخت خودرو ارزش روز خودرو تخفیف عدم خسارت پوشش‌های اضافی نوع کاربری خودرو

یکی از راه‌ها برای آگاهی از قیمت بیمه بدنه خودرو، مراجعه به سایت آیتول است. حتما تا به حال نام برنامه آیتول را به عنوان بهترین راه برای پلیس+۱۰ خلافی خودرو با پلاک و دریافت و پرداخت سریع آن شنیده‌اید. اما خدمات سایت و اپلیکیشن آیتول، محدود به پرداخت خلافی نبوده و شما می‌توانید بدون مراجعه حضوری به موسسات بیمه خرید بیمه خودرو را با آیتول انجام دهید.

معرفی بهترین بیمه بدنه خودرو از نظر کاربران به لحاظ فروش بیمه‌نامه

یکی از مهم‌ترین فاکتورها برای تصمیم‌گیری در مورد انتخاب شرکت بیمه توجه به میزان فروش بیمه‌نامه است. میزان فروش و سهم از بازار بیمه، موفقیت شرکت بیمه را نشان داده و این آمار هر ساله توسط بیمه مرکزی منتشر می‌شود. سالنامه آماری منتشر شده توسط بیمه مرکزی در سال ۹۷ نشان می‌دهد که بیمه ایران، بیمه آسیا و بیمه پارسیان به ترتیب بیشترین سهم بازار در فروش بیمه بدنه را دارند. جالب است بدانید که بیمه ایران از نظر کاربران به عنوان محبوب‌ترین شرکت ارائه کننده بیمه شخص ثالث شناخته می‌شود. اگر می‌خواهید در مورد بیمه ایران، نوع خدمات و قیمت بیمه شخص ثالث این شرکت بیشتر بدانید سری به سایت آیتول بزنید.

فرانشیز بیمه بدنه فراموش نشود

فرانشیز بیمه درصدی از میزان خسارت بوده که شرکت بیمه تعهدی در قبال پرداخت آن ندارد. به عبارتی مسئولیت پرداخت این خسارت با فرد بیمه‌گذار است. به همین دلیل است که پرداخت خسارت در تمامی شرکت‌های بیمه یکسان نیست. پس قبل از اقدام برای خرید بیمه بدنه، فرد بیمه‌گذار باید در مورد میزان فرانشیز بیمه تحقیق کند. برای مثال میزان فرانشیز پوشش بلایای طبیعی در بیمه بدنه سامان در حدود ۱۰% است. اما میزان فرانشیز همین پوشش برای بیمه پارسیان، به ۳۰% می‌رسد. در چنین شرایطی فرد بیمه‌گذار باید بیمه‌ای را انتخاب کند، که فرانشیز پوشش آن پایین باشد.

اصلی‌ترین عامل برای خرید بیمه بدنه؛ توانگری مالی

منظور از توانگری مالی در بیمه بدنه، میزان توانایی شرکت‌ها در پرداخت خسارات وارد شده به خودرو و انجام تعهدات است. با توجه به اینکه هدف از خرید بیمه بدنه، به حداقل رساندن میزان خسارات ناشی از حوادث گوناگون بوده، پس توانگری مالی از معیارهای مهم برای انتخاب شرکت بیمه است. توانگری مالی به ۵ سطح تقسیم می‌شود، سطح اول به معنای توانگری بالا و سطح پنجم نشان‌دهنده توانگری مالی پایین است. به عنوان مثال بیمه آسیا، پارسیان، البرز و کوثر سطح اول توانگری را داشته و بیمه ایران و معلم از نظر توانگری در سطح دوم قرار دارند.

بهترین بیمه بدنه را چگونه انتخاب کنیم؟

یکی از مهم‌ترین نکات برای انتخاب بهترین بیمه بدنه خودرو از نظر کاربران، فراوانی تعداد مراکز پرداخت خسارت است. هرچه تعداد این مراکز بیشتر بوده و پراکندگی آن‌ها در سطح شهر بالا باشد، بیمه‌گذاران برای دریافت خسارت و استفاده از خدمات، دسترسی بهتر و بیشتری خواهند داشت. بیمه ملت با ۲۱۱ مرکز، بیمه ایران با ۱۹۲ مرکز و بیمه آسیا با ۷۹ مرکز، بیشترین تعداد مراکز پرداخت خسارت را دارند.

بیمه آسیا، ایران و کوثر و...کدام بیمه بدنه را انتخاب کنم؟

در اغلب موارد بهترین بیمه بدنه خودرو از نظر کاربران، باید از قیمت ارزان و پایینی برخوردار باشد. اما همیشه قیمت پایین، بهترین فاکتور برای خرید بیمه بدنه نبوده و باید به عواملی چون تعدد مراکز پرداخت و میزان توانگری هم توجه کرد.

انتخاب و خرید بهترین بیمه بدنه برای هر بیمه‌گذاری با توجه به شرایط و اولویت‌هایی که دارد متفاوت خواهد بود. به شما پیشنهاد می‌کنیم، برای خرید بیمه بدنه از سامانه آنلاین آیتول استفاده کنید. آیتول اطلاعات تمام شرکت‌های بیمه را جمع‌آوری کرده و با امکان مقایسه آن‌ها با یکدیگر، به شما این امکان را می‌دهد تا در کمترین زمان، شرکت بیمه مورد نظر خود را انتخاب و سپس خرید خود را نهایی کنید.

آیتول در کنار تمدید و خرید بیمه خودرو، خدمات دیگری چون معامله خودرو و معاینه فنی بدون نوبت‌دهی نیز انجام می‌دهد. با نصب برنامه آیتول روی گوشی، شما دسترسی ۲۴ ساعته به تخصصی‌ترین مرکز خدمات خودرو خواهید داشت. برای دانلود آیتول به سایت رسمی، مایکت، گوگل پلی یا بازار مراجعه و برای دریافت نسخه iOS اپلیکیشن هم به iApps  ، سیب اپ و سیبچه بروید.

کد خبر 1584411

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: برای خرید بیمه بدنه قیمت بیمه بدنه شرکت های بیمه توانگری مالی بیمه ایران بیمه گذار بیمه آسیا شرکت بیمه شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۴۰۳۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علت افزایش قیمت برنج ایرانی مشخص شد

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، سید علی طاهری اطاق‌سرا اظهار داشت: یکی از شرکت‌های بزرگ کشور برنج‌های در انبار مانده کشاورزان را در دو ماه گذشته خرید و این اتفاق به افزایش قیمت برنج ایرانی انجامید.

بیشتر بخوانید: قیمت جدید برنج اعلام شد

وی از افزایش قیمت برنج ایرانی خبر داد و گفت: اوایل اسفند سال گذشته قیمت برنج ایرانی سیر افزایشی پیدا کرد و به طور مثال قیمت نوع طارم آن به طور تدریجی ۲۰ تا ۳۰ هزار تومان در هر کیلو نیز بالا رفت؛ این سیر افزایشی قیمت تا پس از تعطیلات عید و ۱۰ روز گذشته هم ادامه داشت، اما از حدود ۱۰ روز پیش تاکنون قیمت‌ها تثبیت شده و تغییری نداشته است.

وی افزود: در پی این افزایش قیمت برنج طارم از حدود ۶۰ هزار تومان به ۸۰ هزار تا ۹۰ هزار تومان در هر کیلو تغییر یافت البته این قیمتی است که از کشاورزی خرید می‌شود و برنج طارم بسته‌بندی شده که به دست مصرف‌کننده نهایی در سراسر کشور می‌رسد ۱۱۰ هزار تا ۱۲۰ هزار تومان در هر کیلو است.

طاهری ادامه داد: دلیل افزایش قیمت این است که یکی از شرکت‌های بزرگ کشور حجم زیاد برنجی که در سال گذشته به دلیل مازاد برنج در بازار در انبارها مانده بود را از کشاورزان خرید و در طول ۱۰ تا ۱۵ روز کاری هم پول برنج خریداری شده را پرداخت کرد، در نتیجه این افزایش تقاضا برای برنج قیمت آن چنان که شرح داده شد، افزایش یافت.

رییس اتحادیه برنج‌فروشان شهر بابل اظهار کرد: این شرکت در نشستی که با یکی از وزارتخانه‌ها داشت بر سر خرید برنج‌های انبار شده به توافق رسید و در ابتدای امر و اوایل اسفند برنج را با قیمت ۶۸ هزار تومان تا ۷۰ هزار تومان در هر کیلو از کشاورزان می‌خرید، اما هر قدر خرید این شرکت ادامه پیدا می‌کرد قیمت کشاورزان برای برنج بالاتر می‌رفت و تا ۹۵ هزار تومان در هر کیلو هم پیش رفت تا اینکه سرانجام خرید آن ۱۰ روز پیش متوقف شد.

وی خاطرنشان کرد: بیشتر خرید این شرکت از برنج‌کاران مازندرانی بود، اما از گیلانی‌ها هم خرید کرد.

گرانی برنج در پی افزایش نرخ دلار

طاهری افزایش نرخ ارز را هم بر افزایش قیمت برنج ایرانی موثر دانست و گفت: افزایش اخیر قیمت ارز که به گران شدن برنج‌های وارداتی انجامید نیز در افزایش تقاضا برای برنج ایرانی و بالا رفتن قیمت آن تاثیر داشت. با افزایش نرخ ارز قیمت برنج‌های خارجی ۱۰ هزار تومان تا ۱۵ هزار تومان بالا رفت.

وی افزود: با این حال حدود ۲۵ درصد کشت پارسال هنوز فروخته نشده و در انبارها مانده که البته این بخش متعلق به تاجران است نه کشاورزان.

رییس اتحادیه برنج‌فروشان شهر بابل پیش‌بینی کرد که در فصل برداشت برنج امسال قیمت‌ها مانند سال گذشته سرکوب نشود و توضیح داد: با این حال متاسفانه قیمت کشت برنج از ۴۰ میلیون تومان در هر هکتار در سال ۱۴۰۲ به ۵۰ میلیون تومان در سال جاری افزایش پیدا کرده است.

وی خاطرنشان کرد: قیمت مطلوب برنج‌کار برای هر کیلو برنج با وجود هزینه‌ای که باید برای کشت برنج خرج شود رقمی حدود ۱۲۰ هزار تومان در هر کیلو است، اما برای این قیمت تقاضایی وجود ندارد در نتیجه برنج‌کار مجبور است از سود خود کم کند تا بازار را از دست ندهد به نظر می‌رسد امسال برنج از برنج‌کار با قیمتی بین ۸۵ تا ۹۵ هزار تومان خریداری شود.

طاهری از وضعیت خوب ذخایر آبی خبر داد و گفت: امیدواریم تا پایان برداشت همین وضعیت برقرار باشد و مشکل تامین آب نداشته باشیم.

وی در نهایت برآورد کرد که محصول برنج امسال از شالیزارهای مازندران به بیش‌تر از یک میلیون تن برسد.

منبع: ایلنا

انتهای پیام/

کد خبر: 1228858 برچسب‌ها قیمت کالا

دیگر خبرها

  • نحوه خرید بلیط چارتر به مقصد دبی
  • علت افزایش قیمت برنج ایرانی مشخص شد
  • محصولات خودروسازان شهر بم زیر آب رفت!
  • بهترین تلویزیون های ساخت داخل و با گارانتی
  • آغاز تخفیفات بهاره بیمه نوین
  • با کمتر از ۱۰۰ میلیون تومان صاحب خودرو شوید!
  • آشنایی با نحوه محاسبه هزینه بیمه شخص ثالث
  • فروش اقساطی خودرو کارکرده؛ رونمایی از تب جدید معاملات خودرویی
  • رنگ بدنه خودرو با روش غوطه وری در استخر (فیلم)
  • آخرین وضعیت پرداخت مطالبات چایکاران/ آغاز چین بهاره از روزهای آینده